Video wird geladen...

Video konnte nicht geladen werden

Zur Startseite

Did anyone else know this was a rule???

2,483,416 Aufrufe • vor 22 Stunden •via X (Twitter)

35 Kommentare

Profilbild von Rebel Williams⌚️
Rebel Williams⌚️vor 21 Stunden

QB only one that knows the rules

Profilbild von PaidTourist
PaidTouristvor 21 Stunden

I swear I saw a team spike the ball with 2 seconds left once

Profilbild von Matt Gaul
Matt Gaulvor 21 Stunden

Heads up play by one player only.

Profilbild von Mat
Matvor 22 Stunden

So it takes 3 seconds to snap and spike a ball per NCAA logic 🤔🤔 that actually makes sense 😂😂😂😂

Profilbild von BeeJ
BeeJvor 21 Stunden

WR sold the easiest touchdown of his life

Profilbild von VolHendrix🍊
VolHendrix🍊vor 19 Stunden

How tf are you supposed to spike a football w 1 second dumbass ?😭

Profilbild von Cory McCarthy
Cory McCarthyvor 21 Stunden

I do know the rule and I am happy the qb knew it. just wish someone fast also knew the rule if I was the qb.

Profilbild von jawnny drama
jawnny dramavor 20 Stunden

I felt like they say that rule all the time in games

Profilbild von Tremell
Tremellvor 21 Stunden

Even if there wasn't a rule 2 seconds would have left 0:00 after a spike anyway...

Profilbild von John Ramos
John Ramosvor 20 Stunden

Happened to Miami vs Fl State like 4 years ago

Profilbild von Facts Matter
Facts Mattervor 20 Stunden

There was only 1 second left.

Profilbild von kdog350
kdog350vor 20 Stunden

Yes it is a rule. Mike Norvell (now fired) knew this rule and successfully won the game in 2021 against Miami because of it😂

Profilbild von Michael
Michaelvor 20 Stunden

If the offense is out of a live, moving play without the clock stopping at all, the 3 second minimum rule does not apply. If a team hustles to the line and snaps the ball with 2 seconds left while the clock is actively ticking, they can legally spike it

Profilbild von Mr.Awesome
Mr.Awesomevor 20 Stunden

Iowa vs Michigan ending look it up

Profilbild von Rick Hall
Rick Hallvor 19 Stunden

NCAA RULE book states clearly that a minimum of 3 seconds on the game clock is required to spike the ball And still have time for another play period.

Profilbild von tylerscott
tylerscottvor 19 Stunden

Can’t spike inside 3 seconds

Profilbild von Church Hill
Church Hillvor 20 Stunden

Pretty well known rule

Profilbild von Joe
Joevor 19 Stunden

Yes this rule was made like 5-10 years ago because they got tired of replaying spike plays and trying to frame by frame a football being thrown straight at the ground

Profilbild von coctopus
coctopusvor 19 Stunden

The only reason I know this rule is because FSU beat Miami with this rule like 5 years back

Profilbild von Michael Shea
Michael Sheavor 19 Stunden

I knew it. Because I was at the Rose Bowl when they screwed WAZZU and Ryan Leaf at the end of the game. He spiked it with 2 seconds left and it was clearly spiked BEFORE zero. So they made up this rule after the fact to “clarify”

Profilbild von Charlie
Charlievor 21 Stunden

@TTG__CB Didn’t know this rule till 5 years ago watching a game

Profilbild von professordeez2
professordeez2vor 20 Stunden

This happened to Tennessee this year and they ended the half. We spiked it right as 1 ticked off the clock. Ref said that’s the end of the half

Profilbild von B1G Mhawk
B1G Mhawkvor 21 Stunden

Yeah Go back to Iowas game winner against Michigan this year. Iowa catches a pass to set final play up but there’s only 2 seconds on the clock& Iowa has no timeouts. Only reason Iowa got to draw up a play is a Michigan player got injured on the play. Officials TO. Saved Iowa

Profilbild von Flexingtonz
Flexingtonzvor 21 Stunden

would’ve been an easy touchdown had EVERYONE knew that thats why you don’t overlook ANYTHING in your profession even the rules.

Profilbild von Chris
Chrisvor 20 Stunden

I didn’t know it was a rule, but I also knew that he wouldn’t be able to successfully clock it with one second.

Profilbild von GameHer 😘
GameHer 😘vor 20 Stunden

I did not know this 🤔 I know I've seen teams do it with less but now I'm going to be paying extra attention.

Profilbild von Jordan Bowley
Jordan Bowleyvor 20 Stunden

How does anyone claim to be a fan of the sport & not know this by now? It’s been a rule for years, & it situationally happens all the time

Profilbild von Doc Cognac
Doc Cognacvor 20 Stunden

Thats just situational awareness

Profilbild von gmalcolms 🇯🇵🇺🇸🇮🇹🇺🇦
gmalcolms 🇯🇵🇺🇸🇮🇹🇺🇦vor 20 Stunden

wtf didn't the receiver go long?

Profilbild von CowboyBill
CowboyBillvor 19 Stunden

Goofiest rule of all time

Profilbild von aj
ajvor 19 Stunden

why would u spike the ball with 1 second? the half would be over

Profilbild von Ronnie Rizzo
Ronnie Rizzovor 19 Stunden

IF I knew... I guess I'd have spiked it anyway & just prayed they didn't know....? I guess... you'd hope they'd stop play & check the end of the last play to check the clock?? But I get it. That too cld let em run the FG team on. Did NOT know it was a rule either. Something to commit to memory.

Profilbild von D-Mac
D-Macvor 19 Stunden

Nahhhhh somebody just made that rule up ain’t no way 💀

Profilbild von Dot
Dotvor 19 Stunden

So he did right?

Profilbild von JimboSlice
JimboSlicevor 19 Stunden

There's a very good chance that you have the most annoying voice I've ever heard. Just sayin

Ähnliche Videos